No SSO cookie

Premiere nationale, noutati, oferte speciale si evenimente la SIAMB 2012

voteaza
(0/ 0)
Premiere nationale, noutati, oferte speciale si evenimente la SIAMB 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro continua seria de comunicari privind cel mai important eveniment auto al anului, de pe teritoriul Romaniei.

 
 

Opel va prezenta la SIAMB 2012, in premiera nationala, modelul Opel Ampera – Masina Anului 2012  in Europa, care va straluci ca o vedeta alaturi de campioanele fiabilitatii: Astra, Corsa si Insignia. Legendarul Chevrolet Camaro va ocupa un loc de cinste, cu cei 432 CP ai sai, alaturi de celelalte modele Chevrolet: Spark, Aveo, Cruze, Orlando si Captiva.


Pe ultima suta de metri, AutoKlass mai adauga in standul sau la SIAMB: Mercedes-Benz SL-Class Roadster.


Forza Rossa, va participa la SIAMB 2012 cu mai multe modele, printre care Lotus Evora, Lotus Exige S si Lotus Elise. Elementele aerodinamice si inovatiile tehnice ale unui Lotus (precum materialele usoare, spoilerul, extractorul sau aripa spate) sunt concepute special pentru a garanta sportivitate, performanta maxima, precum si o linie autentica. Pachetul Race, parte din DPM (Dynamic Performance Management), include un sistem de plecare de pe loc programata si un reglaj optimizat al suspensiilor. In plus, vizitatorii SIAMB 2012 vor putea admira in standul Lotus Forza Rossa modelul Evora S, cel cu care Politia Rutiera patruleaza pe Autostrada Soarelui pentru a-i prinde pe vitezisti, precum si ultima generatie a modelului Lotus Elise.

Primavara aceasta va mai aduce o premiera importanta pentru pasionatii automobilelor sport de strada din Romania: modelele exclusivistului constructor  britanic  Caterham vor fi prezente la SIAMB 2012. In cadrul acestui eveniment  publicul prezent va putea admira si noul monopost de Formula 1 al echipei Caterham F1, care va fi insotit si de invitati supriza din cadrul staff-ului tehnic.Una dintre noutatile pe care le introduce Caterham Romania in segmentul automobilelor sport de strada comercializate la noi este aceea ca, pe langa oferta de modele produse in prezent, va fi oferit si programul Caterham Experience, care va consta in sedinte de teste in cadru organizat atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii. O alta noutate, dar de aceasta data in privinta modelelor comercializate, este aceea ca masinile se pot personaliza in orice varianta doreste clientul. Acesta isi poate alege, pe baza unui configurator, culoarea, dungile  sau orice alt detaliu doreste. Practic fiecare client poate conduce un model unicat in lume. Automobilele Caterham  se produc in serie limitata, iar pentru piata din Romania au fost alocate 12 masini pentru 2012.


Autoasia va participa la SIAMB 2012 ca reprezentant al marcilor coreene Kia, Hyundai, Samsung. Autoasia propune vizitatorilor doua dintre cele mai economice si ecologice automobile hibride care au intrat pe piata din Romania: Kia Forte Hybrid LPi si Hyundai Avante Hybrid LPi. intr-o lume in care poluarea excesiva, incalzirea globala si epuizarea resurselor naturale reprezinta probleme majore ale mediului, producatorii coreeni propun noi standarde in constructia de automobile: mai „verzi”, mai eficiente in functionare dar pastrand confortul, siguranta si performantele tehnice, la nivelul segmentului din care fac parte. Ca membru al Asociatiei Exportatorilor Coreeni, Autoasia isi propune sa ofere clientilor din Romania cele mai noi modele ale producatorilor coreeni, in special cele ecologice bazate pe motorizari hibride sau electrice.


Avia Motors prezinta la SIAMB 2012 modelele: Skoda Fabia, Skoda Octavia Tours, Skoda Octavia (cel mai bine vandut model de import in anul 2011) si Skoda Superb. Special pentru SIAMB 2012, Avia Motors ofera cadou clientilor pana la 3 vouchere Remat, la achizitia unui automobil Skoda.

Alto Syncro ofera la SIAMB 2012 modelele Seat Ibiza si Seat Leon la preturi special reduse pentru vizitatorii-clienti.


Mit Motors prezinta la SIAMB 2012, in premiera nationala, modelul Isuzu D-Max, un pickup cu cabina simpla sau dubla, cu motorizare diesel si cutie manuala sau automata. De asemenea, Mit Motors va prezenta publicului vizitator la SIAMB 2012 modelele Kia Rio - masina anului 2012 in Romania, Kia Sportage, Kia Sorento, Kia Sol FL, precum si MPV-ul Kia Venga.


In zona moto, la standul Ducati nimeni nu va putea sta indiferent in fata unui Streetfighter, lansat in Romania la 25 februarie 2012. Are „doar” 132 CP la o greutate de 169kg si va sta alaturi de Monster, Hypermotard, Multistrada, Superbike si Diavel.  MotoBoom va expune modele ale marcilor Triumph, Bombardier, Suzuki, Kawasaki si Yamaha.


Arctic Cat va prezenta la SIAMB 2012, printre altele, vedeta absoluta Wildcat 1000i H.O.

In partea de entertainment, special pentru SIAMB, Loredana va face un show, cum numai ea stie, aproape in fiecare zi. Va fi prezenta, de asemenea, Andreea Banica ce va face un recital impresionant de circa doua ore. Vor fi oferite cocktailuri de bar, doze de energizant si alte cadouri tuturor vizitatorilor SIAMB 2012.

La tombolele care se vor organiza in fiecare zi, in baza formularelor completate de vizitatori la intrarea in SIAMB 2012, se va extrage cate un castigator, care va primi 1.000 litri de combustibil. Pentru ca SIAMB 2012 este organizat in sectorul 5, primii 3.500 de vizitatori care locuiesc in  sectorului 5 vor avea intrarea gratuita.

Vor urma si alte detalii referitoare la desfasurarea SIAMB 2012, la ofertele speciale si spectacole. Salonul International Auto-Moto Bucuresti 2012 va fi deschis publicului in perioada 4-8 aprilie 2012, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3460 :: 20.75MB