No SSO cookie

Premiera istorica: Audi a depasit Mercedes in vanzari

voteaza
(0/ 0)
Premiera istorica: Audi a depasit Mercedes in vanzari
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi a reusit, pentru prima data in istorie, sa depaseasca in vanzari Mercedes, in primul trimestru al anului.

 
 

Primul trimestru al anului 2010 marcheaza un fapt unic pana acum pe segmentul de piata al producatorilor premium. Audi a reusit sa vanda in primele trei luni ale anului cu 15.600 de masini mai mult decat Mercedes, pentru prima data in istorie cand marca din Ingolstadt depaseste in vanzari producatorul din Stuttgart.

In perioada analizata, Audi a vandut 264.100 unitati, in timp ce Mercedes a vandut doar 248.500 unitati. BMW nu a publicat inca cifrele aferente primului trimestru al anului. Audi a inregistrat o crestere de peste 25% a vanzarilor in pruimul trimestru din 2010 fata de perioada similara a anului precedent.


Marca grupului VW investeste 7,3 miliarde de euro pentru a lansa 8 noi modele pana in 2015 si are nevoie de o crestere sustinuta a vanzarilor sale.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1881 :: 17.78MB