No SSO cookie

Premiera in Romania: The Most Beautiful Truck & Chopper Festival

voteaza
(5/ 2)
Premiera in Romania: The Most Beautiful Truck & Chopper Festival
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

In septembrie va avea loc In Romania cel mai mare festival de camioane si choppere din Europa de Est

 
 

Peste 250 de camioane, peste 700 de choppere, peste 5.000 de persoane sunt asteptate la festival, premii senzationale de peste 22.000 de euro, adrenalina la cote maxime, mii de cai putere, cele mai mari orgolii ale transportatorilor si cei mai pasionati chopperisti - asa se prezinta in cateva cuvinte cel mai mare festival de camioane si choppere din Europa de Est - Truck & Chopper Festival - editia 2013.

Eveniment unic pe piata autohtona, "The Most Beautiful Truck & Chopper Festival" invita pasionatii de cai putere din Romania, Moldova, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Serbia, Polonia, Turcia sa participe in cadrul celui mai mare festival din Europa de Est. Pe acestia ii asteapta un eveniment senzational si 3 competitii cu premii pe masura asteptarilor: "Cel mai frumos camion", "Cel mai frumos chopper" si "Cel mai bun sofer profesionist din Romania".

Transportatorii si chopperistii selectati pentru evenimentul din acest an se vor intrece pentru premii de peste 22.000 de euro. Astfel, peste 2.000 de soferi profesionisti sunt asteptati sa se intreaca intr-un show exploziv organizat de IFPTR, la sfarsitul caruia unul singur va primi titlul pentru "Cel mai bun sofer profesionist din Romania" si marele premiu care consta in 2.000 de euro. De asemenea, catigatorii competitiilor "Cel mai frumos camion" si "Cel mai frumos chopper" vor avea ocazia sa mearga intr-o excursie exclusivista la cel mai cunoscut si mediatizat festival, Carnavalul de la Rio de Janeiro, unde vor putea admira cele mai frumoase care alegorice din lume.
Inscrierile in competitie se vor face pe site-ul http://choppertruckfestival.com/ incepand cu data de 1 aprilie, iar marele eveniment va avea loc in perioada 21-22 septembrie la Autodromul IFPTR din Targu Mures.

"The Most Beautiful Truck & Chopper Festival" este un eveniment organizat de IFTPR, U.N.T.R.R. si AdBrain Partners cu aportul unor parteneri de renume precum Cosmote, Uniunea Internationala a Transportatorilor Rutieri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1819 :: 17.79MB