No SSO cookie

Porsche va dezvolta modelele sportive Volkswagen

voteaza
(0/ 0)
Porsche va dezvolta modelele sportive Volkswagen
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen continua campania de dezvoltare a gamei de modele, germanii doresc sa devina cel mai mare producator auto din lume pana in 2018. Volkswagen doreste sa creeze o gama de modele sportive, iar producatorul care a fost ales sa se ocupe de noile modele este Porsche.

 
 
Grupul Volkswagen este in continua expansiune, iar germanii doresc sa devina activi pe mai multe segmente, acest lucru insemnand si cel sportiv. CEO-ul Martin Winterkorn a trebuit sa aleaga dintre Audi si Porsche. Pana la urma Porsche a fost ales pentru a se ocupa de dezvoltarea noilor modele sportive.

Porsche se va ocupa de realizarea noilor platforme pentru modelele dotate cu propulsoare montate frontal si spate. Germanii de la Stuttgart se vor ocupa de dezvoltarea platformelor pentru modelele Lamborghini, Audi, Porsche si pentru noul roadster Volkswagen.

Audi se va ocupa de realizarea platformelor pentru modelele Audi A4, A5 si Q5, in timp ce Volkswagen se va ocupa de dezvoltarea platformelor pentru modelele Golf si Audi A3. Scopul acestor modificari este acela de a reduce cheltuielile legate de productie si cercetare. Volkswagen doreste sa dezvolte un numar redus de platforme care sa fie folosite de cat mai multe modele, inclusiv de catre Bentley.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1522 :: 17.78MB