No SSO cookie

Porsche taie accesul angajatilor la Facebook

voteaza
(0/ 0)
Porsche taie accesul angajatilor la Facebook
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Din motive de securitate industriala, Porsche a decis sa blocheze accesul angajatilor la orice retea de socializare, inslusiv Facebook.

 
 

Porsche blocheaza accesul angajatilor la Facebook atat timp cat acestia se afla la serviciu pentru a evita spionajul industrial.


Producatorul german din Stuttgart este ingrijorat ca servicii de spionaj afiliate unor companii rivale pot extrage informatii confidentiale postate de angajatii Porsche pe retelele de socializare cum ar fi Facebook.


Facebook, cea mai mare retea de socializare din lume, cu o cifra estimata la 500 de milioane de utilizatori, a fost de nenumarate ori criticata pentru ca nu ofera o confidentialitate clara a informatiilor postate de userii sai. Chiar daca serviciul s-a imbunatit, temerile celor de la Porsche sunt in continuare justificate, iar pentru a evita orice neplacere acestia au decis sa blocheze folosirea site-ului Facebook.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1585 :: 17.78MB