No SSO cookie

Porsche la Campionatul Mondial de Anduranță în Austin

voteaza
(0/ 0)
Porsche la Campionatul Mondial de Anduranță în Austin
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

67 de mașini Porsche au concurat pe Circuit of Americas weekend-ul trecut

 
 

Două automobile Porsche 911 RSR au obținut a doua poziție în calificări pentru cursa de șase ore din Austin (a patra rundă a Campionatului Mondial de Anduranță). La calificările de pe Circuit of the Americas, piloții Porsche Patrick Pilet și Frédéric Makowiecki au obținut al treilea cel mai rapid timp la  categoria GTE-Pro, în ciuda condițiilor meteo precare. Colegii lor, Jörg Bergmeister (Germania) și Nick Tandy (Marea Britanie)  au obținut a patra poziție în calificări.

m14_3709_fine

Campionatul Mondial de Anduranță necesită muncă în echipă, și asta nu doar în timpul cursei. Doi piloți trebuie să califice fiecare automobil pentru cursă. Pozițiile de început sunt date de media primelor două cele mai rapide curse a fiecare dintre cei doi piloți.

m14_3883_fine

Cele două automobile Porsche 919 Hybrid au obținut a doua și a treia poziție în calificări. Neel Jani și Romain Dumas au împărțit volanul mașinii cu numărul 14, iar echipa Brendon Hartley și Mark Webber s-a calificat cu mașina cu numărul 20.

67 de mașini Porsche au concurat pe Circuit of Americas weekend-ul trecut.

Cele două automobile Porsche 919 Hybrid au finalizat cursa pe a patra și a cincea poziție la cursa de sâmbătă. Mașina cu numărul 14, pilotat de Romain Dumas, Neel Jani și Marc Lieb a avut câteva probleme tehnice, finalizând cursa în fața mașinii pilotate de Timo Bernhard, Brendon Hartley și Mark Webber.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3908 :: 17.8MB