No SSO cookie

Porsche International Cup Scholarship: competiție în Valencia

voteaza
(0/ 0)
Porsche International Cup Scholarship: competiție în Valencia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nouă tineri piloți din opt țări au un singur obiectiv în minte: să devină bursieri ai Porsche Mobil 1 Supercup pentru sezonul din 2015

 
 

Candidații nominalizați au participat la un proces de selecție de două zile. Cei nouă tineri piloți au concurat pe „Circuit Ricardo Tormo”, juriul evaluând atât timpul, cât și pentru comportamentul acestora în timpul cursei. Câștigătorul Porsche International Cup Scholarship primește o bursă de 200.000 de euro, beneficiind și de sprijinul unui antrenor profesionist pentru Formula 1, fitness, antrenament psihologic și media relations.

m14_3943_fine

Majoritatea participanților locuiesc în țările și regiunile în care se desfășoară cursele Porsche Carrera Cup. Câștigătorul va prelua ștafeta de la Earl Bamber, cel care beneficiază de bursă în prezent. Porsche International Cup Scholarship oferă tinerilor șansa de a primi recunoaștere internațională pentru participarea la Porsche Mobil 1 Supercup și un început de carieră promițător în domeniul curselor motorsport.

m14_3953_fine

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6994 :: 22.2MB