No SSO cookie

Porsche intentioneaza lansarea unui nou model

voteaza
(0/ 0)
Porsche intentioneaza lansarea unui nou model
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche este aproape de a lua o deizie pentru producerea unui nou model de automobil, un coupe cu patru locuri sau un sedan sport, care să majoreze profiturile companiei, aflate în stagnare, după o creştere continuă timp nouă ani consecutivi, informează Automotive News.

 
 
Cel mai profitabil constructor auto la nivel mondial, care şi-a fabricat o reputaţie solidă prin asamblarea maşinilor de curse sau sport, vizează un nou segment de nişă, la un an după lansarea modelului SUV Cayenne. Această strategie va ajuta menţinerea vânzărilor şi în segmentele tradiţionale ale companiei, unde se înregistrează principalele comenzi, pentru modelele 911 şi Boxter. Chiar dacă vînzările pentru maşinile sportde la Porsche continuă să se menţină, iar impactul iniţial al Cayenne încă rezistă în piaţă, se pare totuşi că, potrivit previziunilor companiei, nivelul profitului estimat pentru acest an este afectat, şi va desamăgi investitorii care aşteptau un al 10-lea an cu profituri record. "Este o şansă benefică de a anunţa un al patrulea model Porsche, idee ce ar putea încuraja ideea că marca ar putea întâmpina din nou o ridicare a beneficiilor", au afirmat specialiştii firmei de analiză financiară Goldman Sachs, acre au adăugat că planurile pentru noul model se află într-o fază mai avansată, în care furnizorii deja au pregătit piesele iar unele prototipuri au fost chiar testate. Cu toate că Porsche încă nu s-a decis asupra celui de-al patrulea model, este de aşteptat ca o decizie în acest sens să fie exprimată în prima parte a anului viitor, urmând ca maşină să intre pe piaţă în 2006 sau 2007. Speculaţiile care circulă aqrată că noul model ar putea avea o bază comună ci cea folosită în comun de Volkswagen şi Porsche pentru modelele Tuareg şi Cayenne, sau în alt caz, cea folosită în comun de Audi şi VW pentru modelele A8 şi Phaeton.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2028 :: 17.76MB