No SSO cookie

Porsche Panamera primește un impuls tehnologic substanțial

voteaza
(0/ 0)
Porsche Panamera primește un impuls tehnologic substanțial
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche echipează actualul Panamera cu un nou pachet infotainment, împreună cu sistemul de ultimă generație Porsche Communication Management (PCM). Odată cu lansarea pe piață a aplicației Porsche Connect în peste 40 de țări, conducătorii auto se pot bucura acum de timpul petrecut în mașină într-un mod mult mai eficient, fiind în același timp atenți la drum.

 
 

Portalul Porsche Connect și Porsche Connect Store permit în permanență clienților să știe ce servicii au activate și, în plus, să configureze și să acceseze o serie de alte servicii individuale. Noul model include, în continuare, funcția Porsche Connect Support - un sistem call center disponibil în Europa, SUA și Asia. În China și Japonia, call center-ul include și o funcție de concierge, disponibilă pentru clienți 24/7, oferind diverse servicii, precum rezervări la restaurante.

Porsche Connect cuprinde o serie de oferte de servicii coordonate. Baza acestora este modulul Connect din mașină. Acesta include servicii pentru controlul de la distanță al funcțiilor automobilului și posibilitatea de a afla diverse informații despre vehicul prin intermediul smartphone-ului și al ceasului Apple Watch. De asemenea, automobilul este prevăzut cu un compartiment de depozitare pentru telefon, situat în consola centrală, și cu funcția Apple CarPlay, care permite utilizarea diferitelor aplicații de pe iPhone prin intermediul sistemului PCM. Versiunea premium a pachetului, Connect Plus, se ba-zează pe acest modul. Acesta oferă, în plus, un modul de navigare, un modul de telefon LTE, un hotspot WiFi în mașină, precum și numeroase servicii bazate pe Internet. Aplicația Connect Plus este disponibilă în echiparea standard a modelelor Porsche 911 și Panamera și, în plus, este disponibilă la cerere și pentru toate celelalte modele - în combinație cu modulul de navigare, dacă este nevoie.

La baza aplicației Connect stau peste 20 de servicii, oferite în trei pachete care pot fi utilizate gratuit pe o perioadă limitată de timp. Serviciile Car Connect permit acționarea anumitor funcții ale vehiculului, prin intermediul unei singure aplicații. Aplicația oferă, de exemplu, informații de bază, de la distanță - cum ar fi numărul de kilometri parcurși sau distanța care mai poate fi parcursă cu combustibilul din rezervor. Aplicația poate fi, de asemenea, folosită pentru a încuia automobilul sau pentru a găsi drumul către automobil. Pentru modelele E-Hybrid, aplicația oferă funcții extinse, cum ar fi controlul de la distanță al sistemului auxiliar de încălzire, transmiterea de informații specifice propulsiei hibride și programarea timerului pentru încărcare.

Pachetul de servicii de Navigație și Infotainment include funcții și aplicații care ajută conducătorii auto să-și folosească mai bine timpul pe parcursul călătoriei și să ajungă mai rapid la destinație.  Un exemplu este navigația online, care include căutarea online a locurilor și a informațiilor în timp real despre trafic, precum și Google Earth și Google Street View pentru o ghidare mai fidelă pe parcursul călătoriei și până la destinație. Un alt serviciu este informația legată de zboruri, care permite conducătorilor auto să ceară detalii cu privire la zborurile curente, cum ar fi ora de aterizare sau de decolare, întârzierile, numărul terminalului sau al porții. Locurile libere în parcările de la destinație sau în împrejurimi sunt de asemenea indicate, alături de alte informații utile cum ar fi tarifele și orele în care acestea sunt deschise.

Serviciile Connect App sunt bazate pe aplicația Porsche Connect, disponibilă gratuit pe iTunes și în Google Play Store. Aceasta permite ca planificarea călătoriilor și organizarea detaliilor de ședere să se simplifice considerabil. Chiar și înainte de începutul călătoriei, aplicația poate fi utilizată pentru a căuta destinații și pentru a le transfera pe mașină. Alături de destinațiile preferate, calendarul de pe smartphone este și el disponibil pe interfața de comunicare a vehiculului (PCM), odată ce telefonul a fost conectat la mașină. Interfața poate afișa, de asemenea, întâlnirile stabilite în calendar, iar navigația se poate lansa cu destinațiile pre-încărcate. Connect App oferă, de asemenea, funcții de streaming de muzică.

Porsche Connect continuă să includă Apple CarPlay și un compartiment dedicat pentru smartphone, optimizat pentru recepție de semnal (cu excepția sistemelor de pe modelele Cayenne). Apple CarPlay face ca anumite funcții și aplicații iPhone să fie disponibile direct în PCM. In plus, sistemul de recunoaștere vocală de la Apple, Siri, permite trimiterea de mesaje text, chiar în timp ce cântă muzica sau asculți un podcast. Compartimentul dedicat pentru smartphone oferă o legătură funcțională între telefonul mobil și Porsche. Atunci când există o conexiune activă, semnatul telefonului este interceptat și transmis către antena exterioară a mașinii. Aceasta reduce consumul bateriei și optimizează calitatea recepției.

Connect Portal este punctul principal de contact pentru lumea digitală Porsche, oferind utilizatorilor o largă varietate de opțiuni de conectare la autovehiculul lor Porsche și de accesare a serviciilor online. Connect Portal este locul în care informații importante despre vehicul, precum kilometrajul, sunt stocate și pot fi consultate oricând.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2907 :: 22.13MB