No SSO cookie

Porsche Cayenne tunat de TechArt

voteaza
(0/ 0)
Porsche Cayenne tunat de TechArt
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kit aerodinamic 1 de la TechArt pentru Porsche Cayenne

 
 

Tunerul german TechArt va lansa noul lor kit aerodinamic, pentru a doua generatie Porsche Cayenne la IAA (Internationale Automobil Ausstellung).

Al doilea nivel de individualizare pentru Porsche Cayenne vine in plus fata de TechArt Magnum.

Kit-ul aerodinamic 1 cuprinde modificari la toate partile exterioare ale caroseriei, fata, spate si lateral. Sistemul diurn de iluminare multifunctional, pachetele de iluminat cu tehnologie LED sau farurile cu halogen sunt disponibile ca optiune pentru Porsche Cayenne Turbo.

Suplimentar, avem un sistem de evacuare sport cu omologare de tip EC si tevi duble, jante din aliaj usor Formula si Formula II, de 20-23 inch sau de 22-23 inch, precum si jante din aliaj usor forjate, Formula III, de  21-22 inch.

In timpul IAA, tunerul german va prezenta, de asemenea, kitul de performanta TA 058/T2 pentru Porsche Cayenne Turbo. Kit-ul ofera 600 CP si un cuplu maxim mai mare de 900 Nm.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1228 :: 17.52MB