No SSO cookie

Ediție specială: Porsche Cayenne Platinum Edition

voteaza
(0/ 0)
Ediție specială: Porsche Cayenne Platinum Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche prezintă o nouă versiune Cayenne Platinum Edition. Această ediție specială include modelele Cayenne Diesel și Cayenne S E-Hybrid și se remarcă rapid datorită aspectului sportiv, distinctiv.

 
 

Ambele modele oferă în configurația standard o serie de caracteristici funcționale premium, la un preț foarte atractiv. De exemplu, jantele mari, de 20 inch, inspirate de designul modelului RS Spyder, sunt adăpostite de pasaje de roți mai late. Interiorul exclusivist include scaune sport din piele, cu reglaj electric în opt direcții, panouri centrale îmbrăcate în Alcantara și sigla Porsche, inscripționată pe tetiere. Porsche folosește denumirea Platinum Edition pentru anumite modele de serie, disponibile în ediție limitată.

Numeroasele funcții specifice noilor modele îmbunătățesc confortul și, mai ales, siguranța pasagerilor. De exemplu, echiparea standard a modelului Cayenne Platinum Edition include faruri Bi-xenon cu sistemul Porsche Dynamic Light System (PDLS), sistemul de direcție Power Steering Plus și sistemul de asistență la parcare cu senzori atât în partea din față a mașinii, cât și în cea din spate. Acest sistem de asistență la parcare folosește un semnal sonor care indică distanța până la obstacole sau alte automobile din față și spate și, în plus, afișează pe consola centrală reprezentarea grafică a împrejurimilor. Oglinzile exterioare și oglinda retrovizoare sunt echipate, în dotarea standard, cu o funcție automată de protecție împotriva luminii puternice, în timp ce geamurile fumurii standard oferă un plus de intimitate pasagerilor din spate.

Modelele sunt disponibile în mai multe variante de culori: un finisaj standard alb-negru, non-metalic, sau cinci culori metalice opționale: Deep Black, Purpurite, Mahogany, Carrera White și Rhodium Silver. Pasajele de roți mai late vin și ele vopsite la culoare. Aspectul exclusivist al modelelor este completat de un pachet exterior high-gloss.

pm32_8

 

Cei care vor urca în noul Cayenne vor remarca pragurile din inox, gravate cu inscripția "Platinum Edition" sau, în cazul modelului Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition, pragurile iluminate care scot în evidență denumirea acestuia. Noile modele Platinum Edition vin echipate standard cu sistemul de ultimă generatie Porsche Communication Management (PCM), care include navigare online, modulul Connect Plus și un sistem audio BOSE® Surround Sound. În plus, tabloul de bord este completat cu un ceas analogic cu un design aparte.

Motorul V6, de trei litri, de sub capota modelului Cayenne Diesel Platinum Edition, dezvoltă o putere de 262 CP și consumă în regim NEDC între 6,8 și 6,6 litri de motorină la 100 de kilometri, în funcție de pneurile cu care este echipată mașina. Puterea totală combinată a modelului Cayenne S E- Hybrid este de 416 CP. Simbioza perfectă între motorul pe benzină V6 de trei litri și motorul electric rezultă într-un consum total de 3,4-3,3 l/100 km.

În România, prețurile pentru versiunea Cayenne Diesel Platinum Edition încep de la 80.166 Euro inclusiv TVA, iar cele pentru versiunea Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition de la 96.700 Euro inclusiv TVA. Noile modele Platinum Edition sunt disponibile deja pentru pre-comandă iar lansarea pe piață începe în luna iunie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2334 :: 22.13MB