No SSO cookie

Porsche Boxter transformat in Lamborghini Murcielago LP640 Roadster

voteaza
(5/ 1)
Porsche Boxter transformat in Lamborghini Murcielago LP640 Roadster
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa urmariti o transformare mai mult decat inedita. Nu pentru ca modelul ar arata extrem de bine ci pentru ca la baza acestei replici sta un Porsche Boxter.

 
 

Se pare ca cineva s-a gandit ca ar fi o idee buna sa transforme un Porsche Boxter intr-un Lamborghini Murcielago LP640 Roadster. Nu stim de ce ar face cineva asa ceva.

Intelegem transformarile unor masini ieftine si vechi, dar nu intelegem de ce ar trebui sa cumpere cineva un Porsche Boxter pentru a-l "distruge".
Oricum ar fi, proiectul nu este inca terminat si veti vedea acest lucru. La baza acestei replici sta dupa cum am spus un Porsche Boxter din 2001. Un lucru pare foarte deranjant, rotile. In momentul in care faci o astfel de transformare ar trebui sa investesti si in asta. Va mai spunem ca modelul a fost deja scos la vanzare pe eBAY. Pana in momentul de fata licitatia a ajuns la 12000 de euro. In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2382 :: 17.79MB