No SSO cookie

Porsche Boxster E, supermasina electrica de maine

voteaza
(0/ 0)
Porsche Boxster E, supermasina electrica de maine
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche a dat publicitatii primele detalii ale proiectului Boxster E.

 
 

In luna februarie, Porsche a anuntat realizarea unui Boxster electric pe care-l va propune pietei auto prin intermediul a trei prototipuri.


Cu un vehicul care trebuie sa fie eficient si utilizabil in viata de zi cu zi (107 km de autonomie), firma a anuntat ca, in viitor, un Boxster E pe liniile de productie in serie, este un scenariu total credibil. Ne putem astepta, prin urmare, sa vedem un Porsche electric pana in 2015!


Versiunea cu 2 roti motrice, cu motor frontal, ofera echivalentul a 121 CP si 270 Nm cuplu motor, merge de la 0 la 100 km/h in 9 secunde si ruleaza cu pana la 150 km/h.

Modelul cu 4 roti motrice are 2 motoare electrice, unul in fata si unul in spate, ofera echivalentul a 241 CP si 540 Nm. Poate ajunge de la 0 la 100 km/h in 5 sec si sa alerge cu 200 km / h.


Prin comparatie, Boxsterul clasic ofera 255 de cai putere si 290 Nm clasic de cuplu si necesita 5 sec pentru a ajunge de la 0 la 100 km / h
Mergeti la o eco-plimbare sport intr-un Porsche! O realitate viitoare cu Boxster E!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1625 :: 17.78MB