No SSO cookie

Porsche ar putea colabora cu Bentley

voteaza
(0/ 0)
Porsche ar putea colabora cu Bentley
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform zvonurilor de pe piata auto, Porsche ar putea sa-si uneasca tehnologiile cu Bentley.

 
 
Porsche si Bentley se afla amandoua sub umbrela Volkswagen Group, iar zvonurile spun ca ar putea urma o si mai accentuata apropiere. Jurnalistii de la Autocar l-au intervievat pe Matthias Muller, CEO Porsche, care a declarat ca este posibila o viitoare colaborare cu Bentley, din care sa rezulte o evolutie a variantelor modelului Panamera.


"Cred ca trebuie sa discutam cu Bentley daca putem sa ne unim performantele si inginerii. Ar putea fi posibil."


Muller a continuat apreciind ca a te rezuma doar la o masina sport cu patru portiere, este plictisitor. Panamera ar trebui revizuita, iar rezultatul sa fie o paleta de optiuni. Muller a folosit termeni precum "van", "combi" si "mai lung", termeni care pentru un impatimit fan al marcii Porsche sunt indezirabili.


Colaborarea britanico-germana a mai fost incununata de succes si cu alte ocazii. Exista vreo speranta ca aceasta safie fructificata din nou? Evident, raspunsul care se afla pe buzele tuturor este Porsche 928. Au existat zvonuri si speculatii, de ani de zile, dar poate ca aceasta reuniune de forte tehnologice ar fi cheia ncesara gasirii solutiei optime.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1683 :: 22.17MB