No SSO cookie

Porsche a prezentat 911 China 10th Anniversary Edition

voteaza
(0/ 0)
Porsche a prezentat 911 China 10th Anniversary Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Piata din China va deveni probabil foarte curand cea mai importanta din lume pentru toti producatorii, asta daca nu este deja. O noua dovada este editia limitata a lui Porsche 911, denumita 10th Anniversary. 

 
 

Ati ghicit deja, este vorba despre o serie limitata ce marcheaza 10 ani de existenta oficiala a lui Porsche pe piata din China, modelul fiind dotat cu o serie de elemente unice.

Bazat pe Turbo S, 911 10th Anniversary Edition este vopsit in auriu si are o capota-motor acoperita cu fibra de carbon, a primit un spoiler-spate de asemenea din fibra de carbon si un set de jante de 19 inch Sport Classic.

In interior, habitaclul este imbracat in piele Alcantara, are ornamente din fibra de carbon si praguri lateral cu embleme speciale. Sunt prezente de asemenea un volan Sport Design, covorase speciale si embleme cu 10th Anniversary.

In ceea ce priveste motorizarea si performantele, cifrele sunt cele de la versiunea normala Turbo S, adica 530 CP si 700 Nm livrate de un motor de 3,8 litri cu sase cilindri, transmisie PDK cu sapte rapoarte, 0-100 km/h in 3,3 secunde si o viteza de top de 315 km/h.

Productia va fi limitata la 10 exemplare, deocamdata nefiind comunicat si un pret pentru acest model.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1973 :: 22.16MB