No SSO cookie

Politist american concediat si arestat dupa ce a actionat cu violenta asupra unei femei

voteaza
(0/ 0)
Politist american concediat si arestat dupa ce a actionat cu violenta asupra unei femei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va invitam sa cititi mai multe despre acest incident care a avut loc in America. Un politist mai nervos din fire, a avut o iesire nepermisa si nu a scapat de consecinte.

 
 

Un politist american din Pensacola, Florida, a fost concediat si arestat in aceasta saptamana datorita unui material video care a iesit la lumina.

In acest material putem vedea cum politistul se foloseste de violenta in cazul unei femei care aparent nu a facut nimic. Aceasta statea pe marginea drumului si vorbea la telefon cand la un moment dat politistul a oprit si a abordat-o. Din cate se pare acesta credea ca femeia a fost implicata intr-un accident care a avut loc recent si de unde a fugit. Din pacate instinctul l-a tradat si s-a folosit de forta pentru a o face pe femeie sa intre in masina. Aceasta nu a opus rezistenta, dar politistul a continuat sa o izbeasca cu fata de masini si sa recurga la violenta. Femeia din cate se pare a suferit fracturi la nivelul genunchilor si la nivelul fetei.
Dupa ce clipul a fost vazut de superiorii politistului agresiv, s-a decis concedierea si arestarea sa.
Cam asa sta treaba in America cu acesti politisti. E bine ca totusi a platit pentru ceea ce a facut. Aveti materialul video mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2303 :: 22.18MB