No SSO cookie

Politia Rutiera a primit un Mitsubishi Lancer Evolution

voteaza
(0/ 0)
Politia Rutiera a primit un Mitsubishi Lancer Evolution
Noutati-auto · · 20 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Politia Rutiera din Romania a primit in dotare un Mitsubishi Lancer Evolution, model ce va fi folosit pentru patrularea pe Autostrada A2.

 
 

M Car Trading, distribuitorul general Mitsubishi Motors pentru Romania si parte a tiriac Holdings continua protocolul incheiat anul trecut cu Inspectoratul General de Politie al Romaniei, Sectia Politia Autostrazi.

De aceasta data Politia Autostrazi isi va desfasura activitatea pentru siguranta in trafic pe Autostrada A2 intr-un Lancer Evolution cu transmisie automata cu dublu ambreiaj si mod de schimbare sport – Twin Clutch SST. Acest sistem schimba automat viteza, astfel ca timpul si viteza necesare schimbarii treptelor nu depind de sofer. Acest lucru permite soferului sa se concentreze in manevrarea si conducerea masinii intr-un mod mai sigur si mai precis.

Modelul primit la testare de Politia Rutiera este propulsat de un motor de doi litri turbo ce dezvolta 295 CP, are tractiune integrala iar pentru acceleratia de la 60 la 100 km/h sunt necesare doar 3,4 secunde.Modelul este dotat cu toate sistemele specifice masinilor de Politie Rutiera.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (20)

scris de Anonim

taranii vorbesc in necunostinta de cauza

scris de Anonim

"Politia Rutiera din Romania a primit in dotare... " poate masina n-a costat nimic..doar instalarea echipamentelor. Sau poate nu. Oricum cum zicea cineva, la carcoteala suntem primii.

scris de Anonim

ce fain...se cumpara masini pt politie in loc sa cumpere masini speciale pt transport bolnavi(ambulante),si cica e criza...in curand masina aia va fii un fel de logan la cat de ciobani sunt romanii...caruta cu cai le trebuie

scris de Anonim

Mesteru' esti in urma cu informarea. De ce nu zici si cand a intrat in dotarea politiei? Eu l-am vazut pe A2 inca din primavara ... A ... SI inca o treaba. Ce relevanta are in cate secunde suta? Pe autostrada mergi nu stai, ma indoiesc ca merge pe banda 1 cu 60km/h sa incurce mai mult fluxul.

scris de Anonim

ma bufneste rasul,bine ca nu avem decat 2 autostrazi,saracii de noi.

scris de Anonim

mare prostie in tara asta..........oare ne mai desteptam??????????eu totusi mai sper,

scris de Anonim

de ce nu... pana cand politia,salvarea sau pompierii sa aiba rable din anii 60. si pusti care nu merita sa circule pe strazi au masini de zeci de mii de euro ....pentru care nu au nici bani de benzina poate!!!!! nu mai vb de intretinerea masinii.

scris de Anonim

Bine,ca ploua! Ploua si la noi si la ei! Si daca s-or "pali" doua lencer-re ,a lu 'polutia romana' si a nu mai zic care 'clan de carytier ' sa vezi frate subiecte de presa! Ca aia de cartier,au 'tunato' si ii dadea sa manance benzina de Iugoslavia,de aia de care am dus noi acolo odata,pe cind astia legisti cu benzina de la..Rom petrol, au ocolit toate gropili,da s-au palit in intesectie de o ambulanta!Sfatul meu ,e sa le puna si radar ,asa ca la navele maritime,ca avem la "cirma' ......

scris de Anonim

cred ca a costat cat un logan de politie de 80.000 euro:)) sau cum era scandalul ala? ma rog in cazul asta sa tot fi politist

scris de Anonim

Super ieftinache. Pai ce platesc ei ? Platim tot noi, contribuabilii !!! RUSINE ! Sa nu va tina mult jafu'

scris de Anonim

ca si celelalte masini Mitsu si Toyota, sunt date spre utilizare pentru cateva luni iar apoi revin la dealeri.Este doar marketing...dar la carcoteli....suntem primii!

scris de Anonim

Politia nu mai e organ de paza si protectie, e organ de jecmaneala. Cand eram mic imi doream sa devin politist. Acum imi doresc sa ma pis pe toti politistii ...

scris de Anonim

asta ca sa nu se lase la vecini dar e o reclama buna pentru evo facuta pe banu celor care vor platii amenzi si spaga ... sper sa nu depaseasca pretul unui ferrari nou...

scris de Anonim

Intai sa ii invete cineva cum sa circule pe autostrada si cu masinutza aia....sper sa nu o vad trantita in vreun parapet...pacat de ea...;)

scris de Anonim

ba nu mai fiti asa rai, nici eu nu agreez militienii, dar a-ti vazut cum sunt umiliti pe strazi de cei ce au motoare f puternice si ei niste biete loganuri??

scris de Anonim

asa fratilor....luati masini...dati-le masini... politistii nostrii stau la panda! si sa aiba cu ce alerga! in loc sa PREVINA!!!! ei fug dupe piscat banu la negru!!!!!!!acuma se aplica aia ...stiti voi...AM CU CE BAH!!AM CU CE!

scris de Anonim

asta le mai lipsea....

scris de Anonim

si cat a costat? cred ca mai putin ca un logan, nu? :)):)) vai si amar de ea tara saraca.

scris de Anonim

da ce stie militzia sa conduca masina aia? :P

scris de Anonim

cat costa si cine plateste exchibitiile politiei,inclusiv afacerile cu radare si masini care sunt facute cu preturi triple fata de pretul de piata?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1708 :: 17.79MB