No SSO cookie

Politia olandeza a confiscat un Bugatti Veyron

voteaza
(0/ 0)
Politia olandeza a confiscat un Bugatti Veyron
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Politia olandeza a prins proprietarul unui Veyron mergand cu dublul vitezei regulamentare si a confiscat masina.

 
 

Politia olandeza a inregistrat o captura de proportii. Nu este vorba despre o cantitate considerabila de stupefiante ci de o masina, un Bugatti Veyron. Un tanar de 20 de ani a fost prins la volanul unui Veyron cu 160 km/h intr-o portiune in care limita de viteza era de 80 km/h.


Legea olandeza prevedere pe langa retinerea permisului si amenda, confiscarea masinii in cazul in care viteza este dubla fata de limita admisa. Proprietarul modelului Veyron s-a trezit cu supercarul de 1,8 milioane de euro confiscat, dupa ce condusese cu o viteza foarte mare intr-o zona din Rotterdam.



Bugatti Veyron este recunoscut ca una dintre cele mai rapide masini produse vreodata, inregistrand o viteza de 407 km/h in cadrul unui test Top Gear. Confiscarea acestui Veyron nu este un caz singular in Olanda, motocicleta unui vitezoman fiind, de asemenea, confiscata in urma cu o saptamana.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1863 :: 17.78MB