No SSO cookie

Pininfarina BLUECAR, in productie pentru rent-a-car

voteaza
(0/ 0)
Pininfarina BLUECAR, in productie pentru rent-a-car
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Companiile Pininfarina, Cecomp si Bollore au semnat un acord in cadrul caruia vor fi produse cateva mii de masini electrice, destinate serviciului de car sharing implementat de francezi.

 
 
 

In cadrul acordului, 4.000 de masini electrice vor fi construite la uzina Pininfarina Bairo Canavese, ele fiind derivate din conceptul Pininfarina BLUECAR (cunoscut anterior sub numele de B0), un proiect prezentat la Salonul Auto de la Paris din 2008.

 

Contractul se va desfasura pe parcursul a trei ani si este evaluat la 19,3 milioane de dolari, masinile urmand a fi utilizate de un program de car sharing dezvoltat si lansat de Primaria Parisului.

 

Pentru fabricarea masinilor vor fi utilizate echipamente, utilaje si accesori deja existente la uzina si un total de 57 de angajati.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1941 :: 22.17MB