No SSO cookie

Piata auto din Romania: Ford B-Max a depasit Dacia Lodgy la vanzari

voteaza
(5/ 1)
Piata auto din Romania: Ford B-Max a depasit Dacia Lodgy la vanzari
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Romanii au ales calitatea in detrimentul pretului. Cel putin asta ne spun statisticile lunii ianuarie.

 
 

Ford B-Max pare sa fie tot mai mult pe placul romanilor. Din cate se pare, Ford B-Max, model produs in cadrul uzinei de la Craiova, a reusit sa depaseasca la vanzari modelul Dacia Lodgy, produs la uzina din Maroc.

Cei de la Ford au livrat pe piata locala 32 de unitati B-Max, in timp ce Dacia a livrat doar 21 de unitati. Aceste date sunt oferite de catre Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).

De mentionat e ca Ford B-Max a fost in luna ianuarie cel mai bine vandut monovolum de pe piata locala. Pe locul doi s-a clasat Fiat Qubo, iar Dacia Lodgy a ocupat pozitia cu numarul trei.

Directorul General al Ford Romania, Zoltan Brassai a declarat ca aproximativ 40% din automobilele Ford B-Max livrate in ianuarie au reprezentat versiunile de top Titanium. Cat despre motorizari, majoritatea clientilor au optat pentru motorul EcoBoost de 1.0 litri, produs de asemenea in Craiova.

Dacia Lodgy pare ca nu a reusit sa se impuna foarte tare pe piata auto din Romania, cel putin in momentul de fata. Ramane sa vedem care va fi parcursul acestui model si cat de mari vor fi pierderile celor de la Dacia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3243 :: 17.78MB