No SSO cookie

Piata auto din Germania cedeaza in fata crizei economice?

voteaza
(5/ 1)
Piata auto din Germania cedeaza in fata crizei economice?
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Se descurca piata auto Germana sau nu? Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Din cate se pare, piata auto germana pare sa intre intr-un colaps. Un fenomen neasteptat avand in vedere puterea economica a tarii. Producatorii auto au inceput deja sa ofere discounturi numeroase.

Nu trebuie sa va mai spunem ca acesta este deja un semn al instabilitatii economice. Discounturile oferite luna trecuta pentru vehiculele noi au fost in medie de 12.2%, cel mai ridicat nivel dupa 2010.
Totusi, aceste stimulente nu au reusit sa atraga cumparatorii astfel ca vanzarile auto din Germania au scazut luna trecuta cu 11%.

Foarte multi germani au optat si continua sa opteze pentru masinile second-hand. Situatia nu este roz si nici nu trebuie sa fim mari analisti pentru a ne da seama. Trebuie doar sa ne gandim la stirile auto din ultimul timp (producatori auto care s-au retras din competitiile sportive, care au anulat productia unor modele sau care ofera discounturi nenumarate). Ramane sa vedem cum va evolua piata auto europeana in urmatoarea perioada.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de subfocus

Tu autorule ai citit ce ai debitat aici? ce treaba au discounturile cu criza? competitiile alea oricum is risipa, n-ai ce sa intelegi tu atata. Au anulat unele modele pentru ca costurile de productie erau mari si se vindeau putine bucati. S-au vandut mult mai putine decat luna trecuta pentru ca se asteapta masinile noi... Golf 7 o sa aiba record la vanzari.... dar nu pot sa am pretentia de la tine sa stii mai mult decat cai putere si consum despre masini.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2133 :: 17.78MB