No SSO cookie

Peugeot testează în aer liber modelul 508

voteaza
(0/ 0)
Peugeot testează în aer liber modelul 508
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul model Peugeot 508 inspirat de modelul 207.

 
 

Sunt doar câteva luni de când Peugeot a lansat modelul de marime medie 508 atât berlină cât şi break, dar producătorul francez deja lucrează la un nou model inspirat de modelul 207.

Fotografii au spionat şi au reuşit să fotografieze o versiune prototip  508, testată în aer liber. Chiar dacă Peugeot-ul este învelit  în plastic şi lasă loc imaginaţiei, este evident că suspensia nu este tocmai bună.

Dacă modelul 207 are cam tot ce ţi-ai dori, Peugeot 508 ar trebui să ţină partea din faţă mai sus prin adăugarea, obligatorie pentru orice 4 x 4, a unor extensii la arcurile amortizoarelor, să ridice barele de protecţie faţă şi spate şi să pună un acoperiş de sticlă pe toată lungimea .

Gama de motoare va fi cel mai probabil ca a standardului Peugeot 508 SW, care oferă mai multe opţiuni, inclusiv benzină de 1,6 litri si 2.0 litri turbo diesel

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3076 :: 17.79MB