No SSO cookie

Peugeot EX1, nou record "electric" pe Nurburgring

voteaza
(0/ 0)
Peugeot EX1, nou record
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conceptul Peugeot EX1 a avut nevoie de doar cu putin peste 9 minute pentru a parcurge intreaga bucla de nord a celebrului circuit german.

 
 

Potrivit unui comunicat al companiei franceze, Peugeot EX1 Concept a parcurs, cu Stephane Caillet la volan, cei 20,8 kilometri ai Nurburgring NordSchleife in 9 minute si 1,338 secunde, cu peste 50 de secunde mai rapid decat fostul record mondial pentru un vehicul electric. Viteza medie orara a fost de 138,324 km pe parcursul turului cronometrat.

 

Peugeot promite ca va furniza fotografii si un video cu performanta, informatii pe care promitem sa le publicam imediat ce vor fi disponibile.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2053 :: 22.11MB