No SSO cookie

Peugeot 207, cea mai fiabila masina din Europa

voteaza
(0/ 0)
Peugeot 207, cea mai fiabila masina din Europa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Peugeot 207 este cea mai fiabila masina din Europa, potrivit unui studiu comandat de site-ul britanic Auto Trader, se arata intr-un comunicat al companiei franceze.

 
 

Datele agregate de Auto Trader sunt oferite de Warranty Direct, din ele reiesind ca doar 6% dintre unitatile Peugeot 207 livrate clientilor se intorc in service in cursul unui an de utilizare, respectiv, o masina din 17.

 

Warranty Direct a analizat peste 20.000 de polite de asigurare ale unor masini cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani, pentru a determina fiabilitatea acestora, costurile de intretinere, numarul mediu de kilometri parcursi anual si costurile de reparatie.

 

“Unii vor fi surprinsi sa vada modele Peugeot si FIAT pe primele trei pozitii ale topului, insa datele nu mint, aceste masini sunt foarte fiabile,” a spus Duncan McClure Fisher, reprezentant la Warranty Direct. “Este mai suprinzator poate sa nu vezi o intreaga serie de modele Volkswagen in Top 10”, a adaugat el.

 

In studiu nu au fost incluse modele produse de marci non-europene, precum si nici Dacia deoarece produsele companiei de la Colibasi nu sunt prezente oficial pe piata britanica.

 

Top 10 cele mai fiabile masini Auto Trader

1. Peugeot 207

2. Fiat Panda

3. Peugeot 206 CC

4. Volkswagen Polo

5. Renault Clio

6. Volkswagen Beetle

7. Smart Forfour

8. Volvo S40

9. Peugeot 107

10. Mercedes SLK

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1925 :: 17.79MB