No SSO cookie

Petrom a inregistrat un profit record in perioada ianuarie-martie 2012

voteaza
(0/ 0)
Petrom a inregistrat un profit record in perioada ianuarie-martie 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Petrom fac ce fac dar le merge bine. Cel putin asa reiese din raportul primului trimestru. Ei au avut parte de un profit record si sunt convinsi ca tendinta este ascendenta. Daca vreti sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

OMV Petrom a inregistrat in 2012 un profit record pe primul trimestru, mai exact 1,38 miliarde de lei. Grupul a crescut cu 65% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Vanzarile sunt in continua crestere din cate se pare iar anul 2012 ar putea fi anul celor de la Petrom.
Poate ca volumul de vanzari nu este mai mare fata de anul trecut, insa in cazul de fata intervine gradul de scumpire al combustibilului. Avand in vedere faptul ca pretul combustibilului va creste treptat in acest an, suntem sigur ca cei de la Petrom vor avea parte doar de recorduri pe partea de profit.
Totusi, fata de anul trecut grupul a investit mult mai multi bani in perioada ianuarie-martie 2012. S-au investit aproximativ 1,14 miliarde de lei, o crestere semnificativa daca ne gandim ca anul trecut s-au facut investitii de 633 milioane de lei. Cat despre datoriile grupului, acestea au scazut fata de aceeasi perioada a anului trecut. Astfel ca in primul trimestru din 2012 OMW Petrom a inregistrat datorii de 1,3 miliarde de lei, cu aproximativ 44% mai putine decat anul trecut (2,34 miliarde de lei).
Cei de la OMW Petrom au anticipat bine tendintele anului 2012 si au actionat pe acest plan cu succes din cate putem observa.
Ramane sa vedem ce record vor stabili pe urmatorul trimestru si ce vor face cu pretul combustibililor. Pana la raportul viitor s-ar putea sa avem parte de recorduri si pe segmentul pretului.

Sursa: mediafax.ro

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1972 :: 17.79MB