No SSO cookie

Peste 400.000 de modele produse la uzinele de la Craiova si Mioveni

voteaza
(5/ 1)
Peste 400.000 de modele produse la uzinele de la Craiova si Mioveni
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cam aceasta este cifra la care ar trebui sa ne asteptam de la cei doi producatori. De ce? Ei bine asta veti afla citind mai departe acest articol.

 
 

Cei de la Ford se pregatesc de o productie serioasa. Ei doresc sa accelereze toate lucrurile cand vine vorba de productia de motoare si masini. Acelasi lucru il vor face si cei de la Dacia odata cu lansarea noului Logan.

Toate acestea si in contextul in care statul continua sa emita tichete Rabla. In luna august s-au emis 15.000 de tichete si se vor mai emite inca atatea pana la sfarsitul acestui an. Acest lucru le ofera un imbold celor de la Dacia si Ford.

Daca in luna iulie cei de la Ford produceau in jur de 50 de masini pe zi, in aceasta luna numarul de modele produse ar trebui sa ajunga pana la 500 de unitati pe zi. Destul de impresionant. Ramane sa vedem cum vor decurge lucrurile pentru cei de la Ford si Dacia. Ramane sa vedem daca romanii vor merge pe modelele propuse de ei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2026 :: 17.78MB