No SSO cookie

Parteneriatul Renault-Nissan - Daimler aduce economii de 4 miliarde euro

voteaza
(0/ 0)
Parteneriatul Renault-Nissan - Daimler aduce economii de 4 miliarde euro
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Carlos Ghosn si Deiter Zetsche, sefii celor doua grupuri auto Renault-Nissan si Daimler, au anuntat economii de 4 miliarde de euro ca urmare a parteneriatului incheiat in cele doua companii.

 
 

Presedintii Renault si Daimler, Carlos Ghosn si Deiter Zetsche, au spus ca se asteapta la economii de patru miliarde euro in primii cinci ani de derulare a parteneriatului incheiat miercuri, care vizeaza reducerea costurilor tehnologice, consemneaza Newsin.


"Colaborarea cu Daimler are o valoare actuala de cel putin 2 miliarde euro atat in ce priveste reducerea costurilor, cat si oportunitatile de venituri in urmatorii cinci ani", a spus presedintele grupului Renault-Nissan, Carlos Ghosn. La randul sau, seful Daimler, Dieter Zetsche, a raspuns ca valoarea colaborarii in ce priveste grupul german este similara celei mentionate de Carlos Ghosn.


Constructorul auto francez Renault, cel japonez Nissan si Daimler din Germania vor forma un parteneriat ce va presupune tranzactii de capital si schimburi de expertiza pentru dezvoltarea de autoturisme. In cadrul acordului, alianta Renault-Nissan va prelua o participatie de 3,1% in cadrul Daimler, fiecarui grup revenindu-i cate 1,55%, in timp ce Daimler va prelua o participatie de 3,1% in cadrul Renault si o participatie de 3,1% in cadrul Nissan.

Renault-Nissan si Daimler au fost de acord sa colaboreze pentru dezvoltarea de autoturisme mici si motoare. Acordul mai presupune o colaborare in divizia de autovehicule comerciale de talie mica.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3179 :: 22.18MB