No SSO cookie

Paris 2012 - Opel Adam intra pe scena

voteaza
(5/ 1)
Paris 2012 - Opel Adam intra pe scena
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Opel Adam isi face debutul la Salonul Auto de la Paris. Pretul unui Adam, in Germania, este de 11.500 Euro.

 
 

Stilat si pe deplin personalizabil, situat in segmentul masinilor de oras, iata incadrarea noului Opel Adam. Modelul german, un hatchback in trei usi, prevazut cu patru locuri, se aseaza direct in coasta rivalilor sai, Fiat 500 si MINI.

Beeficiind de un stil distinct si de un ceva ceea ce Opel denumeste a fi "plafon plutitor", modelul poate fi comandat in doua culori contrastante, care-i pun in evidenta liniile. Masina de 3,7 metri lungime poate fi personalizata in peste un milion de combinatii, iar lista de optionale disponibile este atat de lunga incat se poate scrie o carte.

In momentul intrarii in show-room, Opel Adam va fi oferit cu trei motorizari in patru cilindri: 1.2l de 69 CP si doua unitati de 1.4 litri, de 86, respectiv 98 CP. Ulterior, o noua generatie de motoare diesel isi vor face loc sub capota micului Adam si la fel, o noua transmisie, in sase trepte.

ESP este dotare standard indiferent de linai de echipare, laolalta cu modul CITY, care "inmoaie" directa pentru o calatrie urbana cat mai usoara pentru sofer.

Adam vine cechipat cu un sistem infotainment care suporta cele mai populare noi tehnologii, printre care conectivitatea smartphone ,indiferent daca este vorba desistemul deoperare Android, sau Apple.

Odata cu lansarea de la Paris, Opel a comunicat si pretul de lista al masnii, care va costa in Germania, odata cu inceperea vanzarilor, 11.500 Euro.

Opel Adam va fi oferit in trei niveluri de echipare, denumite JAM, GLAM si SLAM, fiecare reprezentand viziunea companiei asupra unor directii clare si independente: modern/colorat, elegant/sofisticat, respectiv sportiv/de curse.

Adam poate fi comandat inca de pe acum, insa livrarile vor incepe abia in luna ianuarie 2013. Sunt disponibile 12 culori cu nume "asrite de pe fix", cum ar fi: “Purple Fiction”, "I’ll be Black” si “Men in Brown”, iar printre optiuni se gasesc 20 de designuri diferite pentru jante, care au dimensiuni de la 16" la 18".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4741 :: 22.14MB