No SSO cookie

Paris 2012: Noul Range Rover alaturi de masina lui 007

voteaza
(5/ 1)
Paris 2012: Noul Range Rover alaturi de masina lui 007
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Masina lui James Bond, din noul film al seriei 007, Skyfall, a impartit scena de a Paris alaturi de noul Range Rover.

 
 

In timp ce F-Type a fost lansarea cea mai des mediatizata a producatorului Jaguar, compania-sora Land Rover a avut de asemenea premierele ei la Salonul Auto de la Paris.

Primul pe lista este debutul mondial al celei de a patra generatii Range Rover, care a fost prezentat in toate variantele disponibile, la standul Land Rover.
Noul Range Rover, realizat in intregime din aluminiu, a fost desenat de la zero si va fi disponibil in Europa cu trei motorizari: 3.0 litri TDV6 si 4.4 litri SDV8 pentru cei care prefera unitatile diesel si versiunea de top, pe benzina, un 5.0 litri supraalimentat, V8, capabil sa ofere 508 CP, care arunca SUV-ul premium de la 0 la 100 km/h innumai 5,1 secunde.

Cele doua motorizari diesel nu vor ajunge si in America, unde versiunea de top va fi insotita de una mai domoala, de numai 375 CP, un V8 aspirat natural, evident, tot pe benzina.

Totodata, la Paris, Land Rover a sarbatorit aniversarea de aur a personajului James Bond, expunand un Defender maltratat (foto), care a aparut in scena de debut a celui mai nou film al seriei 007, Skyfall.

Si in continuare va invitam sa urmariti ambele momente de referinta de la standul Land Rover, intr-un scurt material video:

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3469 :: 22.2MB