No SSO cookie

Paris 2012: Noul Fiat Panda 4x4 insotit de Miss Italia

voteaza
(5/ 1)
Paris 2012: Noul Fiat Panda 4x4 insotit de Miss Italia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Daca Fiat Panda 4x4  nu va atrage atentia, uitati-va la Miss "Giusy" Italia 2012.

 
 

Marile noutati prezentate de Fiat la Salonul Auto de la Paris se rezuma la cele trei versuni adaugate noului Panda: 4x4, Trekking si Natural Power.

Si pentru ca modelele sa nu apara singure in public, alaturi le-a stat Miss Italia 2012, o tanara de 19 ani din Sicilia, pe numele ei, Giusy Buscemi. Si pentru ca totul sa capete un sens oficial, Fiat este unul dintre sponsorii oficiali ai Miss Italia, iar ultima generatie Panda este masina oficiala a evenimentului. Tipic italian, nu--i asa?


Incantatoarea tanara si-a facut aparitia in centrul standului Fiat, la bordul noului Panda 4x4, despre care producatorul italian afirma ca este "unicul 4x4 din segmentul A"

Diferentele dintre versiunea 4x4 si echiparea de baza includ, bineinteles, adoptarea tractiunii intergrale care contine doua diferentiale a caror cuplare este controlata electronic, la care se adauga ESC (Electronic Stability Control) in standard, alaturi de ELD (Electronic Locking Differential).

Inginerii Fiat au modificat si suspensia care ofera acum o garda la sol mai ridicata.

Din punct de vedere optic, cei de la Fiat au venit cu un pachet modest, care contine scuturi protectoare fata-spate, praguri laterale din plastic si un set de jante noi, iar la interior au adaugat un cadru de culoare verde plansei de bord si ofera masina cu o tapiterie unica, disponibila doar pentru acest model.

Motorizarile pentru Panda 4x4 includ celebrele 0,9 l TwinAir Turbo, de 86 CP si 1.3 l MultiJet II de 74 CP.

In legatura cu celelalte doua noutati Panda, lucrurile stau mult mai simplu. Trekking imprumuta din  imaginea modelului 4x4, cu garda la sol ridi  cata, insa pastreaza arhitectura modelelor normale, cu tractiune fata, in timp ce Natural Power vine cu un sistem de alimentare dual, atat pe gaz natural, cat si pe benzina, care pune in miscare motorul de 79 CP, de 0,9 l, in doi cilindri, TwinAir Turbo.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3108 :: 17.8MB