No SSO cookie

Paris 2012 - Hyundai Santa Fe

voteaza
(5/ 1)
Paris 2012 - Hyundai Santa Fe
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

O noua generatie de crossover SUV cu mai mult stil, confort si calitate.

 
 

Noua generatie a modelului Santa Fe va continua succesul Hyundai in segmentul D-SUV din Europa. Un nou design, mai mult confort si calitate, o gama de motoare mai eficiente, totul pentru a oferi cumparatorilor europeni un vehicul de lifestyle sofisticat si atragator din punct de vedere vizual.

Hyundai pastreaza numele Santa Fe, ducand mai departe mostenirea modelului foarte bine cunoscut, care a ajuns la a treia generatie. Santa Fe a acumulat vanzari mondiale de 2,56 milioane de unitati, dintre care peste 350.000 doar in Europa, de la lansarea sa din anul 2000.

Hyundai se asteapta ca noua generatie sa duca mai departe performantele puternice ale companiei pe piata vehiculelor SUV si sa acaparezee 5,5% din acest segment in primul sau an pe piata din Europa, in 2013.

Influentata de conceputul de design Hyundai, „sculptura fluida”, a treia generatie a modelului Santa Fe adopta si propria filozofie de design denumita „Storm Edge”, care captureaza imaginea puternica si dinamica creata de natura in momentul formarii unei furtuni.

Cu linii sofisticate si rafinate, care sunt in armonie cu suprafetele sale curajoase si voluminoase, noua generatie de Sanfa Fe apare ca un SUV mai masculin, mai agresiv si mai plin de caracter decat predecesorul sau. Cumparatorii din Europa vor putea alege intre cele trei motorizari disponibile, printre care si un nou motor diesel de 2.0 litri „R” VGT super eficient, compatibil Euro-6. Acesta produce 150 CP si emite doar 159 g/km de CO2. Motorul de 2,2 litri a fost modificat pentru mai multa eficienta, devenind lider in clasa sa cu emisii de CO2 de doar 147 g/km.

Pentru a se asigura ca noua generatie este pe gustul soferilor europeni, s-a lucrat mult la dezvoltarea unui model cu speficitatii europene.  Acestea includ modificari ale directiei, suspensiilor si franelor, precum si schimbari in comportamentul masinii, care ofera o stabilitate mai buna la viteze mari, si cea mai ridicata capacitate de remorcare din clasa.

La fel ca toate modelele nou lansate in Europa, noua generatie Santa Fe este oferita alaturi de cel mai bun pachet de garantie din industrie, denumit Five Year Triple Care – care ste compus din 5 ani de garantie fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani verificari tehnice gratuite.  


Compania se asteapta ca noua generatie Santa Fe va atrage noi clienti dintr-o arie demografica mai larga – printre care si proprietari de SUV-uri premium.

Noul model va ajunge in showroom-urile Hyundai in Octombrie 2012.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2591 :: 22.19MB