No SSO cookie

Originalul Aston Martin DB5 din James Bond, scos la licitatie

voteaza
(0/ 0)
Originalul Aston Martin DB5 din James Bond, scos la licitatie
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelul original Aston Martin DB5 care a participat la filmarile seriei James Bond in 1964 va fi scos la licitatie pentru circa 5 milioane de dolari.

 
 

Una dintre cele mai celebre masini din lume, Aston Martin DB5, exemplarul care a fost folosit la filmarile James Bond in 1964, va fi scos la vanzare de casa de licitatii RM Auctions. Licitatia va avea loc in data de 27 octombrie la Londra, iar pretul automobilului inmatriculat in Anglia cu numarul FMP 7B va fi de aproximativ 5 milioande de dolari.


ModeluL Aston Martin DB5 este singurul ramas dintre cele doua prezente la filmarea episoadelor Goldfinger si Thunderball din seria James Bond. Aston Martin DB5, masina agentului 007, a facut echipa cu actorul Sean Connery in cele doua filme mai sus mentionate.


Dupa filmari, masina a revenit la fabrica Aston Martin si a fost folosita pana in 1969 in tururi promotionale. Jerry Lee, proprietarul unui radio din Philadelphia, a cumparat-o pentru pretul de 12.000 dolari si a ramas in posesia lui timp de 41 de ani.


!ata cum arata masina originala Aston DB5, condusa de aagentul 007 in 1964!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

e beton sa ai o asemenea masina daca tio permitii mai ales daca are si autograful lui 007

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8635 :: 17.81MB