No SSO cookie

Opel Zafira are un nou look

voteaza
(0/ 0)
Opel Zafira are un nou look
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Se poate imbunatati oare ceva ce aspira spre perfectiune? Designerii de la Opel au realizat acest lucru pentru Zafira, masina de familie a companiei, un van compact cu sapte locuri, la care a fost imbunatatit sistemului de scaune Flex7.

 
 
Datorita acestor modificari de design, ultimul model Opel Zafira ofera un interior mai flexibil si un confort sporit al scaunelor. De asemenea, in urma unui face-lift, noul model aduce un aspect exterior mai atractiv, plus noi echipari optionale.
De la lansarea sa pe piata germana in primavara anului 1999, modelul este in topul vinzarilor pe segmentul sau de piata. In primele sase luni ale acestui an, livrarile au atins 32.748 de unitati, ceea ce reprezinta o cota de piata de 34.1%, devansind cu mult competitorii sai.
[poza1s] Potrivit EurotaxSchwacke, noul model Opel Zafira are cea mai stabila valoare de revinzare dintre toate monovolumele comercializate in Germania. Sistemul de scaune Flex7 permite transformarea noului Zafira dintr-un autoturism care poate transporta sapte persoane intr-unul a carui capacitate de incarcare poate ajunge pina la 1700 l, si toate acestea fara a fi nevoit sa scoti scaunele pasagerilor din autovehicul.
Designerii Opel au facut ca acest sistem sa fie mult mai flexibil. Rindul al doilea de scaune este acum impartit 40:20:40, iar spatarul scaunului din centru se pliaza, astfel incit sa poata fi transportate obiectele mai lungi. Atunci cind este rabatata, sectiunea centrala tine loc de cotiera, ea fiind in acelasi timp si un compartiment spatios de depozitare cu suporturi pentru pahare. Spatarele rabatabile ale celor doua scaune laterale pot fi de asemenea inclinate cu 6 grade pentru un confort sporit al pasagerilor. Scaunul central al celui de al doilea rind are acum o centura de siguranta cu prindere in trei puncte, iar scaunele laterale au dispozitive pentru montarea scaunului pentru copil ISOFIX.
[poza2d] In afara de aceasta facilitate, Zafira beneficiaza si de o gama mai larga de motorizari cuprinsa intre propulsorul de baza, 1,6 litri, 16 valve, de 100 CP, si versiunea top, cu motor turbo OPC, de 2 litri, de 200CP. Optional, pentru divertismentul pasagerilor se poate monta si un sistem "Autovision" DVD Car Entertaiment.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1938 :: 22.09MB