No SSO cookie

Opel isi continua drumul spre succes in Israel

voteaza
(0/ 0)
Opel isi continua drumul spre succes in Israel
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Membrii Knesset, parlamentul israelian, vor conduce de acum Opel.

 
 

Cincizeci dintre cei 120 de membri au Opel Insignia ca masina oficiala pentru calatoriile de afaceri.

Impreuna cu importatorul israelian al Opel, Shlomo Group, producatorul de automobile a castigat cu oferta sa cererea facuta de Knesset parcul de vehicule. Primele 25 de masini au fost livrate acum reprezentantilor Parlamentului in Ierusalim de catre Jürgen Keller, Director International Operations Opel, Lutz Jäckel, Director Vanzari, Marketing, Servicii Post-Vanzare Opel si Asi Shmeltzer, Managing Director al grupului Shlomo.

"Piata israeliana are un rol important in ofensiva noastra de export. Faptul ca am reusit sa castigam interesul parlamentarilor, un grup de lideri de opinie important, este confirmarea impresionanta a succesului marcii noastre in Israel, "a declarat Jürgen Keller la livrarea vehiculelor, si a adaugat: "Acest lucru arata clar ca Opel continua consolidarea pozitiei sale de succes in Israel ".

Impreuna cu Grupul Shlomo, Opel a lansat deja activitatile specifice brandului pe piata israeliana in 2011. In calitate de importator exclusiv, Shlomo are o retea extinsa de distributie cu opt centre de vanzari si 14 statii de service. In jur de 5.000 de masini noi au fost deja vandute in Israel in 2012. Modelele Opel sunt acum vandute in opt spatii din Israel, deschiderea celui mai recent avand loc la Ierusalim pe 15 aprilie 2013.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2998 :: 19.26MB