No SSO cookie

Opel Corsa Football Championship Edition

voteaza
(0/ 0)
Opel Corsa Football Championship Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a pregatit o editie speciala a modelului Corsa dedicata nationalei germane la Cupa Mondiala de Fotbal.

 
 

Pentru a celebra Cupa Mondiala de Fotbal, care va incepe 11 iunie la Johannesburg, Opel a pregatit o editie speciala a modelului Corsa dedicata echipei nationale a Germaniei.

Germania este cap de serie in grupa D, unde va juca impotriva nationalelor Australiei, Serbiei si Ghanei. Noul Corsa Football Championship Edition este vopsit in culorile echipamentului nationalei germane, o nuanta de alb special pentru caroserie cu jante negre de 17 inch si dungi in steagul Germaniei care pleaca de pe capota si se prelungesc pe suprafetele laterale ale modelului. Mai mult, oglinzile sunt vopsite in culorile steagului german.
 

Editia speciala a mai primit stopuri de lumini vopsite in negru, precum sortul fotabilistilor germani, scaune sport, pedalier din aluminiu sau volan din piele. Pretul la noul Opel Corsa Football Championship Edition este de 15.160 euro pentru versiunea 1.4 litri cu 87 de cai putere.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1972 :: 19.84MB