No SSO cookie

Ogier spera la titlul mondial dupa victoria din Grecia

voteaza
(0/ 0)
Ogier spera la titlul mondial dupa victoria din Grecia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Francezul Sebastien Ogier a declarat dupa victoria din Raliul Greciei ca se gandeste la titlul mondial in acest sezon si ca un loc doi la general nu l-ar multumi la finele anului 2011.

 
 

Sebastien Ogier, pilotul de raliuri al echipei Citroen, s-a declarat incantat de victoria din Raliul Greciei, spunand ca a fost un weekend perfect pentru el si teamul sau. Francezul de 27 de ani a spus de asemenea ca se gandeste la titlul mondial in acest sezon si ca-si doreste sa repete evolutia din Grecia si in Raliul Finlandei, urmatoarea etapa din WRC, pentru a pune presiune pe Sebastien Loeb.

Ogier a obtinut in Grecia a treia sa victorie de etapa din sezonul 2011 si se claseaza in ierarhia generala a pilotilor pe pozitia a treia, la doar cinci puncte de Mikko Hirvonen si la 22 de multiplul campion mondial, Sebastien Loeb.

Totusi, tanarul francez spune ca tinta sa nu este Mikko Hirvonen si ca isi doreste titlul mondial sau nimic. '' Suntem la 22 de puncte de Seb si asta e tot ceea ce ne intereseaza in acest moment. E adevarat, suntem mai aproape de Mikko, dar nu el este principala preocupare a noastra, ci primul loc, care este ocupat de Seb. '' a declarat Ogier duminica.

Pilotul Citroen a vorbit si despre evolutia sa in Raliul Greciei, spunand ca a fost un weekend perfect, cu toate ca '' inceputul nu a fost deloc usor si a fost destul de dificil sa-mi gasesc ritmul in prima zi''. De asemenea, Ogier a marturisit ca in ultimele probe speciale de duminica a fortat foarte tare pentru ca nu a conceput in niciun moment al ultimei zile ca nu va obtine victoria in Grecia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1433 :: 17.78MB