No SSO cookie

Ogier castiga in Grecia la capatul unui raliu superb

voteaza
(0/ 0)
Ogier castiga in Grecia la capatul unui raliu superb
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Francezul Sebastien Ogier s-a impus in Raliul Greciei la capatul a trei zile pasionante in care conducerea a fost detinuta de trei piloti diferiti.

 
 

Sebastien Ogier, pilotul francez al echipei de uzina Citroen, a obtinut victoria in Raliul Greciei la capatul a trei zile extrem de spectaculoase. Ogier l-a invins extrem de greu pe Sebastien Loeb, diferenta dintre cei doi conationali si coechipieri de la Citroen fiind de doar 10 secunde si jumatate.

Ogier, aflat la a treia victorie de etapa a sezonului, a profitat din plin in ultima zi de concurs de faptul ca a plecat in spatele lui Loeb, multiplul campion mondial pierzand avansul destul de subtire pe care il detinea dupa primele doua zile. Podiumul din Grecia a fost completat de Mikko Hirvonen, pilotul echipei Ford, acesta incheind etapa la doar trei secunde de Sebastien Loeb.

Norvegianul Petter Solberg, fostul campion mondial din 2003, nu a reusit sa tina ritmul pana la finele raliului, incheind etapa greceasca doar pe pozitia a patra, desi la finele primei zile conducea detasat. Pilotul care concureaza pe o masina proprie a fost urmat chiar de fratele sau, Henning Solberg, in timp ce Kimi Raikkonen, revenit in WRC dupa o absenta de doua etape, a ocupat locul al saptelea.

In ierarhia generala a pilotilor, continua sa conduca Sebastien Loeb, cu un total de 146 de puncte, acesta fiind urmat de Mikko Hirvonen, cu 129, si de Sebastien Ogier, cu 124. Al patrulea este Jari-Matti Latvala, cel care a reusit cu greu sa prinda locul al noualea in Grecia, in timp ce Petter Solberg este doar al cincilea in clasamentul dupa sapte etape.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1501 :: 17.78MB