No SSO cookie

Oficial: Renault reduce gama de modele din Marea Britanie

voteaza
(0/ 0)
Oficial: Renault reduce gama de modele din Marea Britanie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vanzarile scazute din 2011 au facut ca Renault sa scoata de pe piata din Marea Britanie mai multe modele

 
 

Am auzit prima data despre planurile Renault de a reduce gama de modele din Marea Britanie in decembrie, din cauza vanzarilor proaste.

Acum este oficial, brand-ul francez oferind mai multe detalii cu privire la modificarile efectuate.

Modelele Renault care nu mai sunt disponibile pentru vanzare in Marea Britanie sunt Modus MPV, utilitara comerciala si de pasageri Kangoo, Wind roadster, Laguna si Espace MPV. In plus, Renault a oprit toate variantele de Gordini, in timp ce Twingo Renaultsport 133 a fost redus la o singura versiune.

Deci, ce a mai ramas pentru consumatorii britanici? Incepand de la 1 februarie, noua gama Renault va modelele van de sapte pasageri, Twingo, Clio supermini si sport Tourer, Megane Hatchback, Coupe, Sport Tourer si CC, MPV-urile Scenic si Grand Scenic, Van-ul Traffic si variante Renaultsport.

Brand-ul francez a spus ca va adauga modelele electrice ZE, cum ar fi Twizy si Fluence sedan, in cursul anului.  De asemenea, se pregateste de lansarea pentru marca Dacia, in a doua jumatate a anului 2012.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1949 :: 22.11MB