No SSO cookie

OFICIAL: Noul Volvo V60 va fi vandut incepand cu 2012

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Noul Volvo V60 va fi vandut incepand  cu 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo a anuntat ca Noul Volvo V60 Plug-In Hybrid Diesel va merge la vanzare incepand cu 2012.

 
 

Volvo a anuntat astazi ca versiunea hibrid plug-in a V60, care a fost dezvoltata in colaborare cu furnizorul de energie suedez Vattenfall si dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva in martie anul acesta, va merge la vanzare, pe anumite piete, incepand cu 2012.

Noul V60 plug-in hibrid combina un motor turbodiesel de 2.4 litri cu cinci cilindri  si 215 CP  cu un motor electric de 70 CP care isi ia energia dintr-o  baterie litiu-ion  de 12 kWh. Soferul poate alege intre trei moduri de conducere: Pure, Hybrid si Power. Primul mod ofera numai propulsie electrica pana la 50 km in timp ce celelalte doua combina ambele motoare. Varianta "Hybrid"  da  prioritate pentru consum redus iar varianta "Power" este setata pentru performante maxime.

Bateria poate fi incarcata complet in aproximativ cinci ore de la o priza de uz casnic.

Plug-in hibrid V60 are o autonomie maxima de 1.200 km si, in conformitate cu Volvo, are un consum de combustibil combinat de 1,9 lt/100 km, desi aceasta cifra include si utilizarea motorului electric.

"Un aspect important al proiectului Volvo V60 a fost sa se pastreze placerea condusului, standardul ridicat de securitate si confortul” a declarat Stefan Jacoby, Presedinte si CEO al Volvo Cars. "In acelasi timp, media emisiilor de CO2 si consumul de combustibil vor fi reduse la jumatate in comparatie cu ceea ce este disponibil pe piata astazi", a adaugat el.

Volvo nu a anuntat inca preturile si mai multe detalii specifice cu privire la disponibilitate, dar a spus ca din cauza costurilor acumulatorului, V60 plug-in hibrid va fi mai scump decat versiunile obisnuite.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4128 :: 17.8MB