No SSO cookie

OFICIAL: Noul model decapotabil de la Opel se numeşte Cascada

voteaza
(5/ 1)
OFICIAL: Noul model decapotabil de la Opel se numeşte Cascada
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Acum este oficial: noul model decapotabil de la Opel se numeşte Cascada. Inspirat de căderea de apă, numele se termină cu a-ul specific modelelor Opel. Acesta transmite, de asemenea, ritm, eleganţă dinamică şi fluidă, frumuseţe, prospeţime şi plăcerea pură de a conduce cu acoperişul coborât.

 
 

Acoperiş textil elegant, de calitate ridicată, pentru plăcerea de a conduce în aer liber
Decapotabilă atrăgătoare de dimensiuni medii, cu patru locuri şi 4,70 metri lungime

Noul model Opel Cascada, puternic şi sculptural, are un aspect elegant şi stilat, datorită proporţiilor armonios echilibrate şi siluetei sale alungite. Acoperişul textil de înaltă calitate subliniază eleganţa şi rafinamentul autovehiculului. Segmentul ţintă îl reprezintă clienţii cu gusturi rafinate şi aşteptări ridicate. Aceştia sunt persoane care iubesc să conducă în aer liber, cu acoperişul coborât.

Având o caroserie elegantă, cu o lungime de 4,70 m, noul model decapotabil cu patru locuri de la Opel este un concurent veritabil în segmentul autovehiculelor decapotabile de dimensiuni medii. În acest sens, Cascada este mai apropiat de decapotabilele Opel clasice şi prestigioase din anii cincizeci şi şaizeci, precum „Kapitän” şi „Rekord”, decât de decapotabilele compacte din ultimele două decenii.

Măiestria execuţiei, specifică noului Opel Cascada, este accentuată de numeroasele dotări şi tehnologii premium. Prin simpla atingere a unui buton, acoperişul din material textil de înaltă calitate poate fi pliat rapid şi lin, chiar şi la viteze de deplasare de până la 50 km/h.

Cascada este deja al treilea model nou lansat în acest an de Opel, după Mokka şi ADAM: aceasta dovedeşte faptul că marca îşi dezvoltă în continuare portofoliul de produse, pătrunzând pe trei segmente noi în interval de doar câteva luni, cu un SUV (vehicul sport-utilitar) subcompact, un autovehicul modern de oraş, de dimensiuni mici, şi o decapotabilă elegantă de dimensiuni medii.

Noul Opel Cascada va fi pus în vânzare la începutul anului 2013. Contrar speculaţiilor larg răspândite, nu va fi prezentat în cadrul „Mondial de l´Automobile” de la Paris: Paris este locul unde va avea loc premiera internaţională a noului model Opel ADAM.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1988 :: 17.79MB