No SSO cookie

OFICIAL: Mercedes-Benz lanseaza C63 AMG Coupe Black series

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Mercedes-Benz lanseaza C63 AMG Coupe Black series
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

David Coulhard este noul ambasador al diviziei AMG.

 
 

Ei bine, nu era un secret ca Mercedes-Benz planuia sa lanseze C63 AMG Coupe Black Series in timpul Marelui Premiu de la Nurburgring.

Versiunea cea mai puternica a C-Klasse Coupe nu se abate de la formula de succes a modelelor Black Series de pana acum.
Black series are aceeasi motorizare ca modelul standard C63 coupe: 6.2 l, V8.

C63 Coupe Black Series este propulsat de un motor aspirat natural de 6,2 litri V8, dar datorita unor modificari AMG, care includ pistoanele forjate, bielele si arborele cotit, un radiator de ulei cu 50% mai mare si un ECU nou, acesta genereaza  517CP (cu 60CP mai mult decat modelul standard) si, mai important, 620 Nm de cuplu.

Toate aceasta putere este directionata catre jantele de 19 inch din spate prin intermediul unei cutii de viteze AMG cu sapte trepte de viteza cu dublu ambreiaj. Cutia de viteze dispune de patru moduri si cel mai rapid timp de schimbare a vitezelor, in modul sport sau manual, si este de doar 100 milisecunde.  Performanta este, desigur, exceptionala: C63 AMG Black Series accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.2 secunde.
C63 AMG Black Series Coupe are un LSD (limited slip differential). Noutatea este ca este controlat electronic si conectat la sistemul de control al stabilitatii ESP, care  are trei setari si, neobisnuit pentru un Mercedes, in setarea sport este complet dezactivat.

Din punct de vedere vizual, cel mai nou membru al clanului Black Series capata o bara de protectie fata diferita, cu prize de aer imense, pasajele rotilor umflat, praguri laterale si un nou spoiler spate.
La interior, C63 AMG Black Series vine cu o configuratie de două locuri, desi Mercedes ofera si optiunea cu patru locuri. Masina are centuri rosii, un volan sport imbracat in piele si  insertii negru lucios pe tabloul de bord, impreuna cu logo-ul Black Series.
Mercedes-Benz ofera doua pachete optionale: Track package, cu anvelope speciale Dunlop si un cooler pentru diferential si Aerodynamic package cu fibra de carbon pe bara de protectie fata si un spoiler spate din fibra de carbon.

Vanzarile noului C63 AMG Coupe Black Series vor incepe in ianuarie 2012, la un pret de pornire in Germania de 115.430 euro.

Intr-un PS, Mercedes-Benz anunta ca pilotul de formula 1 McLaren-Mercedes David Coulthard este noul ambasador al diviziei AMG. Scotianul de 40 de ani va ajuta echipa AMG la teste si va participa de asemenea la evenimentele de presa sau de vanzare incepand cu campania pentru noul E63 AMG biturbo V8, 557 CP.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.2331 :: 22.18MB