No SSO cookie

OFICIAL: Lotus Evora S Freddie Mercury Edition

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Lotus Evora S Freddie Mercury Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Membrii formatiei Queen organizeaza astazi o licitatie pentru strangerea de fonduri penru bolnavii de HIV-SIDA.

 
 

Astazi, 5 septembrie, Freddie Mercury ar fi implinit  65 de ani.

Cu aceasta ocazie, Lotus lanseaza o editie limitata a Lotus Evora S, denumita Freddie Mercury, in onoarea marelui cantaret, fost solist al formatiei Queen si autor a numeroase melodii de succes.

Masina va fi scoasa la licitatie de colegii de trupa ai lui Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor si managerul trupei Queen, Jim Beach, iar fondurile obtinute vor fi donate pentru ajutorarea bolnavilor de HIV SIDA, boala de care a murit si Freddie Mercury. Anul acesta se implinesc 20 de ani de la moartea cantaretului, dar muzica lui este la fel de cunoscuta.

Principalele caracteristici speciale ale Evora S, de culoarea Pearl White, sunt dungile rosii si  aurii si o copie a autografului lui Mercury. In interior avem o tapiterie galbena si pe spate un desen cu o coroana.

Brian May a declarat: „Prietenii nostri de la Lotus au donat o uimitoare Evora S pentru licitatia noastra si  stiu ca se vor colecta multe fonduri pentru Mercury Phoenix Trust. Nu le putem multumi suficient pentru sprijinul lor generos. Este o ocazie foarte speciala pentru toti cei care l-au cunoscut si iubit pe Freddie”.

Directorul de Operatiuni Corporative al Grupului Lotus, Gino Rosato a spus: „Am fost foarte fericit sa contribui la această cauza. Am creat ceva foarte special pentru a strange bani pentru Mercury Phoenix Trust si speram ca masina va merge la un colectionar care intr-adevar sa se bucure de ea”.

Licitatia va avea loc astazi, 5 septembrie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2285 :: 17.79MB