No SSO cookie

OFICIAL: Ford Transit Connect se alatura flotei de taxiuri newyorkeze

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Ford Transit Connect se alatura flotei de taxiuri newyorkeze
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford Transit Connect este cel mai nou model care devine taxi in New York.

 
 

New York Taxi and Limousine Commission (TLS) a dat unda verde pentru Ford Transit Connect, care va fi unul dintre modelele care alcatuiesc flota de 13.000 de taxiuri ce vor deservi New York-ul. Aflat initial in cursa, dar devansat de catre ceilalti participanti, Ford Transit Connect revine, probabil ajutat si de spiritul nationalist-conservator american.

Insa New York nu este unica metropola in care Ford Transit Connect a patruns pe piata taxiurilor. Aprobarile pentru acest oras vin la nici o luna dupa ce versiunea CNG (Compressed Natural Gas) a Transit-ului Connect a primit avizele necesare de la California Air Resources Board, pentru a opera in Statul California.

Primele unitati Ford Transit Connect au fost furnizate in Boston, in luna decembrie si de atunci, mai mult de 100 de vehicule au fot vandute catre orasele Los Angeles, Las Vegas, Chicago, Orlando si St. Louis.


"De zeci de ani, Ford a fost sinonim cu taxiurile newyorkeze si suntem fericiti ca rezidentii, dar si turistii vor beneficia de noua noastra generatie de vehicule," a declarat Mark Fields, presedintele Ford America. "Avem taxiurile Ford Transit Connect in plin serviciu in intreaga tara, iar clientii ne declara ca sunt indragostiti de spatiul pe care-l ofera dar si de consumul cazut de carburant."


Varianta standard Ford Transit Connect este pusa in miscare de un motor de 2.0 litri, in patru cilindri, pe benzina, cuplat la o transmisie automata, de unde revine un consum de numai 10,2 l/100 km. potrivit datelor furnizate de Ford, cifra reprezinta cu 30% mai putin decat consumul inregistrat astazi de majoritatea taxiurilor de pe piata. De asemenea, Ford pune la dispozitia doritorilor sistemele de conversie a motoarelor pentru a utiliza CNG sau LPG (liquefied propane gas), pentru a realiza o scadere si mai dramatica a costurilor pentru carburanti.


Ron Sherman, presedintele Metropolitan Taxicab Board of Trade, a adaugat: "Cele 35 de flote de taxiuri pe care le avem sub control au acum posibilitatea tranzitiei de la un model construit in exclusivitate pentru a fi taxi, Crown Victoria, la Ford Transit Connect, inca din anul acesta. Ford a fost de zeci de ani un partener de nadejde al industriei taxiurilor din New York si acest vehicul reprezinta angajamentul particparii companiei la viitorul industriei taxiurilor pe intreg cuprinsul tarii."

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1739 :: 22.11MB