No SSO cookie

OFICIAL: Conquest Knight XV – mai lung, mai lat si mai sigur

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Conquest Knight XV – mai lung, mai lat si mai sigur
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O masina blindata ce ofera siguranta in orice situatie.

 
 

Compania canadiana Conquest Vehicle este cunoscuta pentru masinile de lux blindate Knight XV.

Canadienii au anuntat pretul pentru noul lor model. Si nu e unul modic. Pretul total al acestei masini este de 629.000 dolari.

Noul  Knight XV va fi mai lat si mai lung, cu capota, grila faruri si stopuri noi.  Aceasta camioneta blindata are un design interior nou, reproiectat.

Knight XV va avea tratament electrostatic pentru geamuri si acoperis, geamuri electrice spate, televizor cu ecran plat retractabil, sirena,  bar, frigider, loc pentru trabuc, playstation 3 sau X-Box etc.

Pentru  securitatea pasagerilor  pachetul upgrade include sistem de protectie a vehiculului la explozibile, armura de protectie podea modernizata, un detector de explozibil magnetic atasat sub autovehicul, cutie neagra, seif, extinctor, sistem de supraveghere exterior, sistem de aparare impotriva atacurilor cu gaze, kit de supravietuire cu oxigen care ofera protectie impotriva gazelor lacrimogene, a substantelor toxice lichide, gazoase sau solide.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4418 :: 17.79MB