No SSO cookie

OFICIAL: Iata noul Opel Corsa facelift!

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Iata noul Opel Corsa facelift!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a lansat o serie de imagini oficiale cu noul Corsa facelift. Acest facelift vine la patru ani dupa lansarea celei de-a patra generatii si la mai putin de 12 luni dupa ce Opel a confirmat imbunatatirea propulsoarelor pentru modelul compact. Noul Opel Corsa facelift va fi disponibil in Europa incepand cu ianuarie 2011.

 
 
Noul Opel Corsa facelift iese in evidenta prin partea frontala redesenata. Noul model a primit blocuri optice noi, o noua grila superioara si inferioara, o noua bara si noi proiectoare de ceata. Design-ul exterior este completat de sase noi seturi de jante si noul logo Opel. Aceste modificari aduc si modelul Corsa in linie cu noul Astra si Meriva.

La interior se poate vedea o noua textura a bordului si  noi materiale si culori. Modelul Corsa facelift are de asemenea un nou sistem de navigatie Touch & Connect care ofera rute ocolitoare in cazul unor ambuteiaje. Acest sistem functioneaza chiar si cand sistemul de navigatie nu este pornit. Opel ofera si un nou pachet numit Color Lines Series care consta in doua linii sportive pe centrul masinii si oglinzi si jante de 17 inch in aceasi culoare.

Noul Corsa EcoFlex 1.3 CDTI este dotat din standard cu sistemul Start and Stop si dezvolta o putere maxima de 95 CP. Consumul pentru modelul cu trei usi este de 3.5 litri, iar emisiile de 94 g CO2/km. Modelul cu cinci usi are un consum de 3.6 litri si emite 95 g CO2/km. Opel a declarat ca noul EcoFlex indica un consum urban de 4.2 litri/100 km, cu 0.4 litri mai putin decat modelul anterior.

Andrei Monenciu




 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6475 :: 22.12MB