No SSO cookie

OFICIAL: Iata noul Mercedes SLK!

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Iata noul Mercedes SLK!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes a lansat o serie de imagini si informatii oficiale cu privire la noul roadster. Modelul SLK a fost unul dintre cele mai mediatizate modele Mercedes, acesta a primit o atentie semnificativa in ultimul an. Noul model era asteptat sa debuteze la Detroit, dar se pare ca va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva.

 
 
Noul Mercedes SLK aduce un design mult mai unghiular, inspirat de la modelul SLS AMG Gullwing, alaturi de un sasiu redesenat si noi optiuni motrice, printre care se zvoneste ca se va afla pentru prima data si un turbo-diesel.

Noul SLK continua filozofia de design regasita pe modelul CLS.  Partea frontala este una agresiva, dar in acelasi timp eleganta. Printre dotarile noului model amintim sistemul AirScarf care incalzeste gatul si capul, blocuri optice adaptive, o noua transmisie automata cu sapte rapoarte si noul plafon panoramic Magic Sky Roof.

Noul plafon Magic Sky Roof va costa aproximativ 2000 de euro si va fi o dotare optionala. Acesta poate deveni opac in cateva secunde, oferind astfel protectia necesara in cazul unei zile caniculare de vara. Schimbarea plafonului din opac in transparent este posibila datorita folosirii unei noi tehnologii bazate pe electroni.

In ceea ce priveste propulsoarele, noul SLK va fi disponibil cu trei variante de motorizare. Modelul de baza SLK 200 BlueEfficiency va fi dotat cu un propulsor de 1.8 litri capabil sa dezvolte 184 CP. Acesta va beneficia de transmisia automata 7G-Tronic Plus si va avea un consum mixt de 6.1 litri/100 km. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 7 secunde, iar viteza maxima atinsa este de 237 km/h.

Modelul SLK 250 BlueEfficiency este dotat cu acelasi propulsor, dar modificat sa dezvolte 204 CP. Acesta accelereaza de la 0-100 km/h in 6.6 secunde si are o viteza maxima de 243 km/h. Consumul oficial declarat este de 6.2 litri/100 km.

Modelul de varf SLK 350 BlueEfficiency este dotat cu noul propulsor V6 de 3.5 litri, acesta dezvolta o putere maxima de 305 CP. Accelearea de la 0-100 km/h are loc in 5.6 secunde, iar viteza maxima este de 250 km/h. Consumul mediu declarat este de 7.1 litri/100 km.

Noul Mercedes SLK va fi disponibil in Europa incepand cu 17 ianuarie. Pentru a marca lansarea noului model, Mercedes ofera un pachet special numit Edition 1. Acesta ofera plafon panoramic, pachet aerodinamic AMG, faruri adaptive, interior imbracat in piele in doua nuante, sistemul Airscarf, lumini ambientale de interior si altele. Acest pachet costa intre 8.490-8.900 de euro. 

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.7388 :: 22.21MB