No SSO cookie

OFICIAL: Conceptul Porsche 918 Spyder va fi produs in serie

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Conceptul Porsche 918 Spyder va fi produs in serie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche a decis in cadrul unei intalniri oficiale, intrarea in productie a conceptului Porsche 918 Spyder. Modelul va fi produs initial intr-o editie limitata.

 
 

Conceptul Porsche 918 Spyder este dotat cu un propulsor V8 de 500 CP si cu doua motoare electrice, care impreuna produc 218 CP. Puterea totala dezvoltata de cele trei motoare este de aproximativ 720 CP. Porsche a declarat ca la putere maxima, conceptul 918 Spyder atinge 0-100 km/h in 3.2 secunde, iar viteza maxima atinsa este de 320 km/h.

Pe langa aceste performante tipice modelelor Porsche, germanii de la Stuttgart spun ca noul concept reuseste un consum de 3-4 litri/100 km si emisii de CO2 de doar 70g/km.

Conceptul Porsche 918 Spyder reuseste aceste cifre datorita sistemului hibrid ingenios. Acesta are patru optiuni de condus: 

  • E-Drive, care functioneaza doar pe baza motorului electric, autonomia este de 30 km
  • Hybrid, care combina sistemul electric cu cel pe benzina
  • Sport Hybrid, foloseste ambele sisteme de propulsie, dar ofera mai multa putere rotilor spate
  • Race Hybrid este cel mai sportiv. Porsche a declarat ca noul 918 Spyder reuseste un timp de sub 7:30 minute pe circuitul Nordschleife. Aceasta optiune foloseste sistemul de regenerare a energiei prin franare si un plus de energie datorita sistemului E-boost prin apasarea unui buton.
Porsche a declarat ca interiorul conceptului Porsche 918 Spyder este un preview a noilor interioare folosite pe viitoarele modele Porsche.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1394 :: 17.78MB