No SSO cookie

OFICIAL: A fost demascat The Stig

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: A fost demascat The Stig
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conturile personale ale pilotului Ben Collins releva ca acesta este adevaratul The Stig, conform presei din Marea Britanie.

 
 

Unul dintre misterele cele mai mari ale lumii auto il reprezinta identitatea personajului The Stig din Top Gear. Show-ul de televiziune britanic a tinut secret mai multi ani identitatea pilotului de teste denumit dupa felul in care erau porecliti bobocii la scoala lui Jeremy Clarkson.

S-au facut numeroase speculatii privind identitatea lui The Stig, unele dintre ele mergand pana la Michael Schumacher sau Mr. Bean. Misterul care dureaza de peste sapte ani pare sa fi fost demascat de presa engleza. O serie de documente financiare arata ca rolul lui The Stig din Top Gear este jucat de pilotul si cascadorul Ben Collins.

Demascarea lui The Stig vine imediat dupa ce BBC a anuntat ca va cere in istanta pastrarea identitatii secrete o omului din spatele mastii, in conditiile in care acesta ar fi dorit sa scrie o carte autobiografica in care sa-si dezvaluie identitatea. Indiciul principal prin care Ben Collins a fost demascat este propria sa companie Collins Autosport.

Dovada faptului ca Ben Collins este The Stig apare in conturile companiei. Conturile demonstreaza serviciile oferite de compania lui Ben Collins catre BBC si demasca adevarata identitate a lui The Stig alb. Ben Collins s-a mai aflat in atentia presei, dupa ce un vecin de-al sau a declarat ca a vazut costumul celebrului The Stig in casa acestuia. Contactat de presa, Ben Collins a declarat: “Nu pot vorbi, intru intr-un tunel”.

Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2362 :: 22.17MB