No SSO cookie

Oferta de accesorii Citroen pentru noul DS3

voteaza
(0/ 0)
Oferta de accesorii Citroen pentru noul DS3
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru a insoti lansarea comerciala a lui DS3, Citroen propune o gama larga de accesorii care permit fiecarui client sa-si personalizeze vehiculul oricand doreste.

 
 

Citroen inoveaza propunand accesorii in culori asortate caroseriei sau plafonului vehiculului: plansa de bord, terminatia schimbatorului de viteze, centrul rotilor sau jantele. Pe de alta parte o gama de decoruri cromate, un eleron sport sau autocolante pentru personalizare ofera mai multe posibilitati de a adapta propriul DS3 preferintelor si gusturilor fiecaruia. Aceste accesorii ofera posibilitatea de a crea un univers in coerenta cu stilul DS3.

Pentru a fi sic si practic, Citroen mai propune, in colectia 2010, storuri inovante desenate special pentru DS3 ca si suporturile de ski si barele transversale care se potrivesc stilului masinii. In alt registru, accesoriile multimedia sunt disponibile si ofera beneficii pentru confortul tuturor. Modemul WiFi, de exemplu, permite pasagerilor sa ramana conectati la internet pe intreaga durata a calatoriei prin intermediul accesoriilor personale. Modemul este comercializat fara abonament si functioneaza cu cartela SIM a dispozitivului 3G specific pentru internet al operatorului ales de client.
 

Melomanii vor aprecia posibilitatea de a-si conecta i-podul prin USB Box si de a-si imbunatati chiar mai mult calitatea sunetului cu un alt accesoriu, modulul Hifi. Clientii modelului Citroen DS3 pot alege printre accesorii si un sistem de navigatie semi-integrat Garmin, special aldaptat vehiculului sau un dvd player portabil.
 

Si pentru a merge chiar mai departe in a marca caracterul distinctiv si sic al modelului DS3, Citroen a creat o linie de produse derivate DS, disponibila pentru moment doar in Franta : schiuri si placa de snowboard marca Rossignol, haltere, ceasuri, curele sau butoni pentru camasa, obiecte unice si speciale care poarta sigla DS.
 

Citroen DS3 este disponibil incepand cu aceasta saptamana si in showroom-urile marcii din Romania, la un pret incepand de la 14.790 euro cu TVA inclus, valabil pentru DS3 Chic 1,4 VTi 95 CP.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1963 :: 17.79MB