No SSO cookie

Obama a dezamagit producatorii Non-americani

voteaza
(0/ 0)
Obama a dezamagit producatorii Non-americani
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Intr-o vizita scurta la Salonul Auto de la Washington,  Presedintele Obama a laudat doar industria auto americana, reusind sa-i supere de ceilalti producatori

 
 

Obama a vizitat marti, 31 ianuarie, Salonul Auto de la Washington. Casa Alba le-a sugerat producatorilor intr-o nota trimisa cu doua zile inainte de vizita, sa aduca la salon cele mai economice modele.

Honda a venit cu FCX Clarity, Kia a adus Optima hybrid iar Mercedes-Benz o masina cu celule de combustibil.

Problema a fost ca Obama, care a avut la dispozitie doar o jumatate de ora, i-a ignorat pe producatorii straini.

El a petrecut aproape tot timpul cu brand-urile americane, pozand cu Dodge Dart, Chevrolet Malibu, Ford C-Max Energi, Ford Mustang Shelby GT500 si Chevrolet Corvette ZR-1.

“Cand te uiti la aceste masini, este esential sa stii ca au fost facute de muncitori americani, designeri americani” a spus Obama. “Industria auto americana s-a intors. De fapt, GM s-a intors, numarul 1”

Michael Stanton, CEO Asociatia Mondiala a Producatorilor Auto, a spus ca reprezentantii producatorilor auto non-americani au fost nemultumiti de atitudinea presedintelui.

“Multi dintre membrii nostri s-au dat peste cap pentru a satisface cererea venita de la Casa Alba. Am fost foarte dezamagiti ca Presedintele a refuzat sa recunoasca implicarea membrilor nostri in productia din Statele Unite”

Stanton a mai adaugat ca membrii asociatiei, Toyota, Honda si Kia au facut investitii mari, peste   43 miliarde de dolari si au angajat aprox. 80.000 muncitori americani.

Ca o ironie, Honda a anuntat, o zi mai tarziu, ca va face o investitie de 100 milioane de dolari la fabrica din Ohio, care este doar o parte din investitiile facute de Honda in ultimele 18 luni.

John O’Donnel, vicepresedinte executiv al evenimentul, a spun ca nu crede ca a fost un lucru intentionat. Obama verifica investitiile facute de producatorii americani, dupa salvarea GM-Chrysler in 2009.

Indiciul zilei (03.02.2012): Obama
CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIUL

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2708 :: 22.14MB